Zonwering, houdt de zon buiten!

Hoewel het in Nederland niet vaak tropisch warm is, kan de temperatuur in de zomer toch flink oplopen. Door zonneschermen te monteren, creëert u schaduw op uw terras en in uw tuin én verlaagt u de temperatuur in huis. Plaats ze beneden om de temperatuur in uw woonkamer aangenaam te houden of op de eerste verdieping zodat u ’s avonds niet in een veel te warme slaapkamer hoeft te slapen.

Zon Totaal Service bied u een tal van mogelijkheden te weten:

  • Knikarmschermen
Tot 6 meter breed en 3,5 meter uitval.
  • Uitvalschermen
Ook uit te voeren met solar motor.
  • Markiezen
    De meest fraaie zonwering is de markies, ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel kan ook op een moderne gevel de markies voor een verrassend effect zorgen.
Leverbaar in aluminium, vuren en hardhout.
  • Screens
    Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringssystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Elk screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor u gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.
Nieuw is de bediening middels een solar motor.

Wij werken met producten en materialen van onze partner Rainbowsol. Heeft u vragen over producten die u daar ziet, neem contact met ons op!