Rolluiken, zonwerend en bovenal erg veilig!

Vooral in zomerse perioden wilt u de warmte buiten houden. U hebt behoefte aan een oplossing waarbij u uw ramen en deuren kunt afsluiten. De rolluiken uit de Zon Totaal Service zijn de oplossing. Ze zijn gemaakt in Nederland Zon Totaal Service heeft een uitgebreid assortiment rolluiken en bedieningsmogelijkheden.

Rolluiken hebben nog een ander groot voordeel. Inbrekers zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Ook bij u. Als uw woning, appartement of ander verblijf niet goed is afgesloten, dan weten we 100% zeker dat zij maar al te graag een kijkje in uw huis willen nemen. Dat is iets wat u vanzelfsprekend niet wilt, met een rolluik van Zon Totaal Service bent u gegarandeerd van degelijke Nederlandse kwaliteit met de daarbij behorende service. En bovenal: u hebt het inbrekers aantoonbaar moeilijker gemaakt.

Inbraakvertraging is een feit! Daarnaast houdt u de warmte buiten en blijft het binnen langer koel. Ideaal voor de hete zomerperiodes.

U hebt als eindgebruiker altijd de keuze of u het gemonteerde rolluik wilt voorzien van elektrische bediening of dat u deze handmatig wilt gebruiken, nieuw is de bediening middels een solar motor.

Wij werken met producten en materialen van onze partnerĀ Rainbowsol. Heeft u vragen over producten die u daar ziet, neem contact met ons op!