Terrasoverkapping, hout of aluminium

U hebt een prachtig terras bij uw woning of huis aangelegd. Gefeliciteerd met deze nieuwe vierkante meters waar u en uw gezin met zekerheid genieten! Maar een mooi terras is pas écht compleet als deze is voorzien van een terrasoverkapping die u kunt zien als een sfeervolle en passende aanvulling op het bestaande interieur en exterieur.

Sterker nog: een prachtige terrasoverkapping, van hoge kwaliteit en met veel bedieningsgemak, is niet alleen een sfeerbepalende aanwinst voor uw woning, het vermeerdert de (verkoop)waarde van uw huis. Met alle mogelijke opties zoals ledverlichting en glazen schuifpui maakt u van uw tuin een echte eyecatcher.

Het grote voordeel van een tuinkamer is dat u het hele jaar door van het buitengevoel kunt genieten. In de lente en zomer brengen we veel tijd buiten door. De herfst en winter zitten we veel binnen, wat natuurlijk best zonde is. Met een tuinkamer blijft u verbonden met uw tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt. Een tuinkamer wordt vooral gebruikt als het in de avond wat afkoelt. Met een kacheltje in de tuinkamer kun je dan toch lang genieten van het buitenleven. Hoewel een tuinkamer vaak niet geïsoleerd is, voelt het toch al gauw aangenaam warm, omdat u uit de wind zit. Door al het glas is de tuinkamer met een zonnetje erop al snel behaaglijk.

Zon Totaal Service levert hoge kwaliteit aluminium overkappingen maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor (luxe) houten tuinkamers.

Wij werken met producten en materialen van onze partner Rainbowsol. Heeft u vragen over producten die u daar ziet, neem contact met ons op!